Skip to main content
 

Neem een ​​kijkje in de woonboten – tijdens onze privérondvaarten Amsterdam!

Heb je ooit eens een variatie van de woonboot willen zien en hoe ze er tegenwoordig uitzien? Onze privérondvaarten Amsterdam laten u het live ervaren. Geniet van het uitzicht vanaf het water en de bewoonde (vracht)schepen terwijl u een privéboot huurt voor een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Onze privérondvaarten in Amsterdam navigeren u door de populairste grachten van Amsterdam – garanderen u het beste uitzicht op de verschillende woonboten en hebben een privégids (kapitein) die u alle ins en outs vertelt van het beroemde waterleven en de geschiedenis van Amsterdam.

private boat tours amsterdam

Prijzen en boekingen

De prijs voor een privérondvaart in Amsterdam begint bij 250 EUR voor het eerste uur en voor elke extra 30 minuten geldt een toeslag van 90 EUR. Voor groepsgroottes groter dan 4 personen kan een kleine toeslag gelden. Voor exacte prijzen en arrangementen en live beschikbaarheid kunt u het reserveringssysteem van Private Boat Tours Amsterdam bezoeken om online een boeking te maken of bij verdere vragen bellen onder +31 639 051 068.

Voor museumbezoekers kunnen wij een korting van 5% aanbieden bij het invoeren van de code “houseboatmuseum” bij het online boeken van uw privérondvaart.

 

Privérondvaart Amsterdam – over het beste van de geschiedenis en het woonbootleven

Tijdens uw privébootcharter ontdekt u comfortabel de verborgen pareltjes van Amsterdam. Laat u rondleiden door de grachtenstad en geniet van alle voorzieningen aan boord. Geïntegreerd verwarmingssysteem, afgesloten hut met uitzicht op de gracht, zonnedek, minibar en chic interieur. Voel je thuis op de grachten en luister naar de (leuke) weetjes van de kapitein over de stad. De privérondvaart in Amsterdam geeft je in korte tijd alle inzichten en is een handige manier om de stad te verkennen zonder moe te worden van het lopen.

private boat tour amsterdam

Ontdek de moderne woonboten aan de Amstel tijdens uw privérondvaarten Amsterdam

De privérondvaarten in Amsterdam geven u het voordeel dat u ook de luxe en zeer ruime woonboten met dubbele bodem op de Amstel ontdekt! Als u ‘s avonds vaart, kunt u de lokale bevolking in hun huizen zien en zien hoe verschillend elk interieur kan zijn. Woonboten kunnen vol verrassingen zijn – van oud en stoer tot modern & luxueus – zolang ze drijven maken ze deel uit van de circa 2500 woonboten in Amsterdam.

 

private canal cruise amsterdam

Combineer uw privérondvaarten Amsterdam met ontbijt/lunch of diner

Op de privéboot heeft u ook de mogelijkheid om uw tocht te upgraden naar een uitgebreide ervaring (minimaal 2 uur) en à la carte aan boord te bestellen voor ontbijt, lunch of diner. Geniet aan boord van lokale gerechten in stijl terwijl u door de grachten vaart. De echte Hollandse beleving op het water!

 

private canal cruise with food

Veel Gestelde Vragen
Een begeleide privérondvaart met onze kapitein beantwoordt al uw vragen over Amsterdam.

 

Museumadres

Prinsengracht 296 K
1016 HW Amsterdam

info@houseboatmuseum.nl
+31 (0)20-42 70 750

Openingstijden

Wij zijn vandaag geopend van 10:00 – 17:00 uur

Bezoekersinformatie